Diamond Service AB startade sin tillverkning av diamantverktyg redan 1965 och är kända i de flesta industriländer för våra tryckpoleringsverktyg.

Idag är vi även en komplett leverantör av CNC-styrda och manuella maskiner för sten och glasindustrin. Vårt mål är att alltid kunna ge kunden den bästa lösningen från hantering av råmaterial, lager, bearbetning, transport och montering av färdig slutprodukt. Med över 20 års erfarenhet av tillverkning samt försäljning av diamantverktyg kan vi erbjuda maskiner, service och verktyg av högsta kvalitet. Som vanligt fortsätter vi att skapa broar med de företag som ligger i spetsen och tänker innovativt.


Hemligheten är enkel – ett brett utbud av utrustning, seriösa priser och snabb service. Vi erbjuder våra kunder den bästa utrustningen och professionell teknisk support på grund av vår huvudprincip “rimlig tillgänglighet”, så att våra kunder kan producera bra produkter och nå framgång med oss.

Vi söker ständigt efter nya lösningar och teknologier, besöker många internationella utställningar och skapar ett nätverk av utländska tillverkare för att hitta den utrustning som ger det viktigaste kriteriet för att få effektiviteten av nyinvesteringar i sin produktion som ger snabb avkastning.

På kort tid har Diamond Service lyckats etablera sig som en pålitlig partner som kan leverera inte bara enskilda maskiner, men också helt kompletta produktionslinjer för företag av olika kapacitet och profilorientering. Konstant övervakar vi utseendet på den senaste tekniken och innovationer inom planglas och stenproduktion.

Diamond Service finns här för att möta de växande kraven från våra kunder. Och viktigast av allt – våra kunder litar på oss


Startsida


Våra produkter


Kontakta oss