Bovone Diamond Tools

BDT GLASS, har den mest avancerade och tekniskt pålitliga tillverknings processen för sina diamantverktyg.Ett långvarigt utarbetat sortiment av diamantverktyg för planglas bearbetning.

BDT-Glass

Kompetens, forskning och tester är de element som ger BDT verktyg den höga kvalitetsnivå som våra kunder fodrar i sin tillverknings process.
Kvalitet och tillförlitlighet är oumbärligt, av denna anledning har BDT, fokuserat på ett mer ambitiöst mål, att kunna ge varje enskild kund de mest lämpliga verktygen för alla sina behov.
Ett stort antal företag över hela världen uppskattar i dag BDT arbete, och detta är det bästa incitamentet att fortsätta växa tillsammans.
Metallbundna skålskivor och periferi skivor för alla fasnings och kantbearbetnings maskiner.
Bakelitbundna skålskivor för fas och kant bearbetning levereras med slipbandebredder i, 10-12-15-20 mm samt med olika beläggnings tjocklekar, med kontinuerlig eller segmenterad slipbana.

BDT produktsortiment av perifera slipskivor i alla profiler och diametrar från 25 till 150 mm för alla CNC-maskiner på marknaden

GOLDNET , en patenterad fräs för laminerat glas är väldigt uppskattda över världen.

DBTGoldnet

  • Two or more PE (pencil edge) profiles with different opening to process different glass thicknesses
  • Two or more PE (pencil edge) with different diamond grit sizes for rough-shaping and finishing
  • FE profile (flat edge) and FA profile (trapezoidal) with two diamond grit sizes for rough-shaping and finishing for glass thicknesses up to 12 mm.

 Combi